Loading

LEA MEDERAL – NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

LEA MEDERAL – NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Lea Mederal

LEA MEDERAL je zelo znana slovenska televizijska voditeljica (TV3), ki je najbolj znana po svoji lastni oddaji Potep z Leo. LEA MEDERAL že dolgo let sodeluje s televizijo TV3, saj je tam vodila vse naslednje oddaje in še nekaj več le-teh. Bila je namreč akterka v zelo znani oddaji Vroče z Leo, poznamo jo tudi iz oddaje U3P in pa težko bi pozabili tudi na popularno oddajo Hajlajf. (1)

LEA MEDERAL – OGLEJTE SI VSE NOSEČNIŠKE FOTOGRAFIJE!

Lea Mederal in Potep z Leo

LEA MEDERAL je imela že dolgo let sanje, da bi imela povsem svojo lastno oddajo. Sanje so se ji uresničile z oddajo Potep z Leo, kjer z znanimi Slovenci in Slovenkami odkriva najlepše kotičke naše prelepe dežele. To so seveda najrazličnejši hribi in tudi gore. Potep z Leo pa se je sicer sprva začel kot njen vlog, zdaj pa se vrača na televizijo, kjer je seveda tudi začela svojo televizijsko kariero. Lea je danes zagotovo ena izmed najbolj popularnih slovenskih vlogerk. Le kdo je ne pozna?

Lea Mederal noseča

Lea Mederal je trenutno v veselem pričakovanju! Na spletu lahko že opazite prečudovite fotografije Lee Mederal, ki so nastale v njenem najlepšem obdobju. Poročna fotografa Jan in Eva sta zajela najlepše trenutke v fotografijah. Fotografiranje nosečnic je potekalo na Nanosu, ki nudi izjemen pogled – na eni strani na Alpe, na drugi strani pa na morje in prečudovito Vipavsko dolino.

Poroka in sedaj čestitke bodoči mamici!

Lea Mederal je stara 28 let in se je že tri leta nazaj (leta 2017) poročila z Miho Gamsom – njenim dolgoletnim partnerjem, ki jo zelo podpira na njeni samostojni poti. Vsekakor je izjemno lepo, da sta se odločila, da njun zakon oplemenitita in njuno življenjsko pot pospremi še otrok. Čestitke bodoči mamici!

Nosečniško Fotografiranje Lea Mederal

Lea Mederal si je s nosečniškim fotografiranjem zagotovila sproščeno in pristno fotografiranje v naravi. Njen čudovit spomin na to posebno obdobje v življenju pa si lahko ogledate v naslednjih fotografijah!

Lea Mederal – oglejte si jo v spodnjem pogovoru:

 

 

 

Share: