Loading

Izdelava spletnih strani

Za vas izdelam novo spletno stran s katero se boste lahko s ponosom predstavili vašim strankam. Spletna stran je vaš prvi stik s stranko, zato potrebujete odlično spletno stran.

Izdelava spletnih strani WordPress

 • Upoštevam vaše ideje in zahteve vaših strank.

 • spletna stran prilgojena tudi za mobilne naprave

 • Napredna SEO optimizacija spletne strani

 • Oblikujem uporabnikom privlačno spletno stran

 • Vaša nova spletna stran bo temeljila na sistemu WordPress, ki omogoča preprosto urejanje (objavljanje prispevkov…) brez znanja programiranja

Vam je moja ponuba všeč? Pošljite mi povpraševanje!

Izpolnite spodnji obrazec in odgovoril vam bom čimprej.

  IZDELAVA SPLETNIH STRANI – REFERENCE 2020

  Že dolgo let sodelujem s podjetji vseh velikosti ter iz različnih panog. Zavedam se pomembnosti svojih naročnikov in verjamem, da je za uspešno sodelovanje pomembno spoštovanje, zaupanje, organizacija in komunikacija, saj vse to skupaj zagotovi odličen poslovni odnos.

  Ko boste za izdelavo vaše spletne strani izbrali mene, boste dobili podobo spletne strani, ki bo ustrezala vašim željam in zahtevam ter vašim strankam in potencialnim strankam izjemno uporabniško izkušnjo z vsemi informacijami o vašem delu.

  PREVERI – spletna stran: vajinnajlepsidan.si
  • Oblikovanje spletne strani
  • Postavitev spletne strani
  • SEO optimizacija spletnih strani
  • Podpora pri urejanju spletne strani
  • Vsebinski marketing – pisanje prispevkov in objav
  • Upravljanje z družbenimi omrežji

   

  PREVERI – spletna stran: nosecniskofotografiranje.si
  • Oblikovanje spletne strani
  • Postavitev spletne strani
  • SEO optimizacija spletnih strani
  • Podpora pri urejanju spletne strani
  • Vsebinski marketing – pisanje prispevkov in objav
  • Upravljanje z družbenimi omrežji

   

   


  PREVERI – spletna stran: seat.porscheinterauto.net
  • Fotografiranje – opremljanje vsebine spletne strani s fotografijami
  • SEO optimizacija spletnih strani
  • Podpora pri urejanju spletne strani
  • Vsebinski marketing – pisanje prispevkov in objav
  • Upravljanje z družbenimi omrežji

  Vrhunska spletna stran ni le ogledalo vašega podjetja, temveč je orodje, ki obiskovalca spremeni v kupca, prepriča ga, da ste vredni zaupanja in da ste boljši od konkurence.

  Kontaktirajte me za ponudbo vaše nove spletne strani.

  1. Izdelava spletnih strani: WordPress

  Večina potencialnih strank po spletu dandanes išče informacije, ki jim bodo pomagale sprejeti pametnejše odločitve o nakupu. Ta trend nakupovalnega vedenja poudarja pomen spletnih strani za današnja podjetja, ki si lahko prav s pomočjo spletne strani zagotovijo odlično možnost prodaje.

  2. Želite, da je vaše podjetje uspešno tudi na spletu?

  Če želite, da je vaše podjetje oziroma blagovna znamka uspešna tudi na spletu, kjer se dandanes zadržuje največ ljudi, morate nujno imeti profesionalno izdelano in privlačno spletno stran. Vaša spletna stran je temelj vaših storitev oziroma izdelkov, potrebna je tudi za digitalni marketing.

  3. Spletna stran – kaj morate vedeti?

       1. Pomen spletne strani za digitalni marketing

  Pomen spletne strani za digitalni marketing vpliva na vse vaše digitalne marketinške strategije. Kot osnova vaše spletne podobe bo vsaka vrsta komunikacije, del vsebine ali oglasa, ki ga postavite na splet, potencialne stranke pripeljala na vašo spletno stran. Ravno zato je pomembno, da vaša spletna stran potencionalnim strankam natančno predstavi, kakšen je njen, za katero blagovno znamko gre in katere vrste izdelkov ali storitev ponujate.

  Čeprav družbene medije večinoma uporabljate za doseganje drugačnih marketinških strategij, vseeno potrebujete spletno stran, kamor pošljete stranke, ko želijo izvedeti več o vašem podjetju.

       2. Izdelava spletnih strani WordPress

  Pomemben je tudi pomen spletne strani za oglaševanja vaših vsebin. Vaša vsebina potrebuje prostor za življenje! Ne glede na to, ali gre za objave na vašem blogu, prispevke ali članke ter opise izdelkov, potrebujete mesto za prikaz teh vsebin. S pomočjo tega lahko tudi dosegate odlične rezulate (optimizacija spletnih strani SEO) – potencialne stranke bodo vašo spletno stran lažje našli preko iskalnikov. Vaše spletno mesto je idealno mesto za shranjevanje vseh odličnih vsebin, ki jih vaše podjetje ustvarja za obveščanje in vključevanje potencialnih strank.

  Vaša spletna stran ima lahko pomembno vlogo tudi pri vašem oglaševanje po e-pošti. Če uporabljate e-mail marketing (newsletterji), da dosežete in pritegnete stranke, jih morate nekam poslati, da si ogledajo več o tem. (1)

  Iščete strokovnjaka za izdelavo WordPress spletne strani?

  Zagotovite si profesionalno izdelano in uporabnikom privlačno spletno stran!

  0
  milijard
  je bilo aktivnih uporabnikov na spletu v letu 2018. Vir: Dataportal, 2018
  0
  ur
  toliko časa ljudje povprečno preživijo na spletu vsak dan. Vir: Bondcap, 2019.
  0
  milijard
  unikatnih uporabnikov za dostop do spleta uporablja pametni telefon. Vir: Statista, 2019.
  0
  %
  ljudi je v letu 2019 dostopalo družbeno omrežje Facebook preko pametnih telefonov. Vir: Hotsuite, 2019.

  Iščete strokovnjaka za izdelavo WordPress spletne strani?

  Izpolnite spodnji obrazec in odgovoril vam bom čimprej.

   4.Izdelava spletnih strani – kaj pa spletna stran za prodajo?

   Prodaja je ključnega pomena za vsako podjetje. To je edini način, da lahko vaše podjetje sploh posluje. Izdelava spletne strani je najboljši način za povečanje prodaje vaših izdelkov ali storitev. S prisotnostjo na spletu lahko preposto dosežete več potencialnih strank. Več potencialnih strank, ki jih dosežete prek spleta, več možnosti je za prodajo. Izdelava spletnih strani je tako pogoj, da dosežete več strank. Ni pa to namenjeno samo za plačano oglaševanje, temveč lahko z optimizacijo vaše strani izboljšamo možnosti, da dosežete tudi tiste bolj verodostojne potencialne kupce, ki imajo večjo verjetnost za nakup. Preverite: digitalni marketing.

   5. Izdelava spletne trgovine ima veliko prednosti!

   Ne samo da vam izdelava spletnih strani pomaga povečati prodajne priložnosti, ampak tudi poveča vašo razpoložljivost za prodajo. Če imate spletno stran, to pomeni, da lahko izdelke in storitve prodajate neprekinjeno. S svojimi strankami vam ne bo potrebno stalno sodelovati, saj bodo lahko le-te vse željenje informacije dobili kar na vaši spletni strani.

   6. Z kvalitetno in uporabno vsebino lahko prepričate vaše kupce!

   Poleg vsega tega pa vaša spletna stran ponuja še eno dodatno vrednost. Poleg prodaje oziroma predstavitve svojih izdelkov in storitev na spletu lahko strankam posredujete točno določene informacije, ki jih potrebujejo za sprejemanje odločitve o nakupu. Učinkovito je, da z vsebino na vaši spletni strani potencialnim strankam zagotavljate uporabno in kvalitetno vsebino. Le tako boste strankam pomagali pridobiti potrebne informacije in jih prepričati v prednosti vaših izdelkov ali storitev.

   7. Spletna stran: kako zgraditi kredibilnost?

   Izdelava spletne strani je izjemno pomembna tudi za povečanje kredibilnosti vašega podjetja. Dandanes podjetja, ki niso vidna na spletu ali sploh nimajo spletne strani veljajo za manj verodostojna.

   Kako vam spletna stran pomaga graditi kredibilnost? No, potencialnim strankam omogoča predstavitev vaše blagovne znamke. Poleg predstavitve svojih izdelkov in storitev lahko predstavite tudi vaše osebje, zgodovino podjetja in prodajne akcije… (2)

   S tem, ko potencialnim strankam pomagate pri spoznavanju vašega podjetja, gradite zaupanje – to je prvi korak pri vzpostavljanju dolgotrajnih odnosov s strankami. Z zagotavljanjem dragocenih in izobraževalnih vsebin si lahko zagotovite krepitev močnejših odnosov s strankami. Pomembno je tudi, da poskrbite za: optimizacija spletnih strani.

   Vsebina, ki jo ustvarite in objavite na svoji spletni strani potencialnim strankam, da vedeti, da ste med boljšimi v svoji panogi. Vsekakor pa je pomembno tudi to, da se z vašo spletno stranjo ločite od konkurence. Strankam pokažite, kaj vaše podjetje oziroma blagovno znamko loči od ostalih. (3)

   Photo by Luke Peters on Unsplash

   FOTOGRAFIJA

   Iščete fotografa/fotografske storitve?

   OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI - SEO

   Si želite, da bi bila vaša spletna stran uvrščena višje?

   DIGITALNI MARKETING

   Vas zanima več o digitalnem marketingu?

   VSEBINSKI MARKETING

   Ste že poskrbeli za vsebinski marketing?

   Začnimo projekt!

   Vedno sem pripravljen na odlične stranke.