Loading

Fotografiranje nepremičnin, Airbnb, Booking, Nepremičnine.net...

Fotografiranje nepremičnin – fotografije so prve, ki jih vaš potencialni gost vidi na spletnih portalih (Airbnb, Booking, Nepremičnine.net…). Ravno zato morajo biti kvalitetne in privlačne.

Fotografiranje nepremičnin: fotografije so prve, ki jih vaš potencialni gost vidi na spletnih portalih (Airbnb, Booking, Nepremičnine.net…). Ravno zato morajo biti kvalitetne in privlačne.

Zagotovite si profesionalno fotografiranje apartmajev, stanovanja, sobe ali hiše.

Na voljo sem vam tudi za ostala fotografiranja:

Fotografiranje nepremičnin je zelo velikega pomena: dokazano je, da dobra fotografija prinese več povpraševanj. Med iskanjem nepremičnim lahko opazimo številne oglase na Airbnb, Booking, Nepremičnine.net in na ostalih podobnih portalih. Ker smo ljudje vizualna bitja, nepremičnine izberemo kar na podlagi fotografij. Le-ta nas morajo tako pritegniti, da nas sploh začnejo zanimati ostale informacije. (1)

Fotografije vam po fotografiranju dostavim v nekaj urah in pripravim tako za namene tiska, kot za pošiljanje in objavljanje na spletu.

Vabim vas, da si spodaj oglejte nekaj primerov fotografij nepremičnin, v kolikor pa vas zanima več pa sem vam z veseljem na voljo na spodnje kontaktne podatke.

Telefon

+386(0)40 466 211

E-mail

info@jangregorin.eu

Zagotovite si fotografa!

Pošljite mi sporočilo.

Izpolnite spodnji obrazec in odgovoril vam bom čimprej.

Začnimo projekt!

Vedno sem pripravljen na odlične stranke.