Long stori šort: Sem profesionalni fotograf in avtomobilski novinar za različne spletne portale (Avto.Over.Net, BMWBLOG.si, AVTOBLOG.si in druge).

Linkedin profil

Na svetu po vsej verjetnosti ni večjega navdušenca nad avtomobili kot sem jaz. Že preden sem shodil, sem vedel, da se bom z bencinskimi hlapi nekoč ukvarjal tudi poklicno. Vse se je začelo z risanjem potez avtomobilov, fotografija pa me je dokončno zasvojila v najstniških letih. Moje poslanstvo je, da naročniku na spletu ter drugih medijih zagotovim večjo prepoznavnost z atraktivnimi fotografijami. Podjetjem tako ponujam celostno storitev, ki zadovolji tudi najzahtevnejše naročnike. V mojih letih fotografiranja sem prepričal vrsto različnih medijev, avtohiš in drugih podjetij, ki se ukvarjajo z avtomobilizmom. Imam tudi izpopolnjeno mrežo zunanjih sodelavcev, ki dopolnjujejo moje znanje in pomagajo pri večjih projektih. Na tekočem z mojimi projekti ste lahko tako, da spremljate Facebook stran Jan Gregorin Automotive Photography in mi sledite na Instagram profilu: @jan_gregorin.

Leta 2017 sem predstavil tudi dejavnosti poročne fotografije pod imenom Vajin Najlepši Dan.  Tako že skupno več kot tri leta samostojno fotografiram poroke, obenem pa tudi družine in portrete. Poroke mi prinašajo ogromno veselja, ustvarjanje spominov z mano pa je posebna, sproščena ter brez dvoma nepozaban izkušnja. Uživam v pripovedovanju najlepših porok in neprecenljviih spominov skozi moje unikatne fotografije! Fotografije pod tem imenom si lahko ogledate na Facebook strani: Vajin Najlepši Dan – Poročna fotografija in mi sledite na Instagram profilu @vajinnajlepsidan.

Pred leti sem se ukvarjal tudi z računalništvom. Svet računalništva sem raziskoval vse od leta 2010, takrat sem sprejel izziv in prvič čisto sam po komponentah sestavil svoj domači računalnik. Naslednja leta sem radovedno menjaval komponente in se vedno bolj potapljal v svet računalništva. Med raziskovanjem različnih področjih s sveta računalništva me je najbolj zasvojila strojna oprema. V kratkem času sem v modifikacijah računalnikov postal prepoznavno ime zaradi osebni projektov v prostem času, ki izstopajo po drznosti. Tako sem postal zelo cenjen pri proizvajalcih strojne opreme, z nekaterimi imam celo podpisano pogodbo, da mi pošljejo komponente katere potrebujem za izvedbo projektov v zameno za oglaševanje na forumih in produktnih fotografij. Moji računalniški projekti, so sponzorirani s proizvajalci iz Slovenije, kakor tudi iz tujine in brez njih ne bi bili mogoči.

Izjemno se zahvaljujem vsem, ki so name kakorkoli pozitivno vplivali ter me pri mojem delu spodbujali in dajal dodatno motivacijo. Vesel sem, ker lahko v življenju ustvarjam tisto kar imam rad.

PRAVNO OBVESTILO:

Avtor vseh prispevkov na tej strani je Jan Gregorin, če ob prispevku ni navedeno drugače. Vse pravice so pridržane, prepovedano pa je kakršno koli kopiranje in vsakršno objavljanje (predvsem v komericalne namene) brez pisne privolitve avtorja. Vsakršna neupravičena uporaba bo zagotovo kazensko preganjana odškodninsko in sodno. Vse fotografije je možno kupiti, o ceni pa se dogovorimo po dogovoru. Kontakt: info@jangregorin.eu

Delujem v okviru podjetja Fotografske storitve in oglaševanje, Majda Gregorin, s.p., davčna številka: 27413926.