Long stori šort: Sem profesionalni fotograf in avtomobilski novinar.

Linkedin profil

Ta trenutek se v mojem življenju prepletata dve stvari; fotografija in modifikacije računalnikov, a vedno več časa posvečam fotografiji, kljub temu, da je bilo računalništvo čisto drug svet v prostem času še par let nazaj. Svet računalništva sem raziskoval vse od leta 2010, takrat sem sprejel izziv in prvič čisto sam po komponentah sestavil svoj domači računalnik. Naslednja leta sem radovedno menjaval komponente in se vedno bolj potapljal v svet računalništva. Med raziskovanjem različnih področjih s sveta računalništva me je najbolj zasvojila strojna oprema. V kratkem času sem v modifikacijah računalnikov postal prepoznavno ime zaradi osebni projektov v prostem času, ki izstopajo po drznosti. Tako sem postal zelo cenjen pri proizvajalcih strojne opreme, z nekaterimi imam celo podpisano pogodbo, da mi pošljejo komponente katere potrebujem za izvedbo projektov v zameno za oglaševanje na forumih in produktnih fotografij. Moji računalniški projekti, so sponzorirani s proizvajalci iz Slovenije, kakor tudi iz tujine in brez njih ne bi bili mogoči.

 

 

S fotografijo sem začel kmalu po sprejemu na srednjo šolo. Radovedno sem odkrival tudi svet fotografije in funkcije obstoječega fotoaparata na račun katerega sem slišal veliko opazk, kako ni dovolj zmogljiv, leto nazaj pa ta hobi vzel malce bolj resno z namenom, da bi nekoč dejansko uspel v fotografiji. Kot velik avtomobilski navdušenec že od malih nog trenutno sodelujem najbolj prepoznavnimi avtomobilističnimi portali; Avto.Over.Net, BMWBLOG.si ter AVTOBLOG.si. Dejaven sem tudi kot avto-moto novinar. Občasno tudi slikam dogodke za novičarski portal Domžalec.si, zadnja leta pa sem aktiven pa sem predvsem kot samostojni fotograf porok, portretov in družin.

When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!

 

-Ted Grant

Izjemno se zahvaljujem vsem, ki so name kakorkoli pozitivno vplivali ter me pri mojem delu spodbujali in dajal dodatno motivacijo. Vesel sem, ker lahko v življenju ustvarjam tisto kar imam rad.

PRAVNO OBVESTILO:

Avtor vseh prispevkov na tej strani je Jan Gregorin, če seveda ob prispevku ni navedeno drugače. Vse pravice so pridržane, prepovedano pa je kakršno koli kopiranje in vsakršno objavljanje(predvsem v komericalne namene) brez pisne privolitve avtorja. Vsakršna neupravičena uporaba bo zagotovo preganjana odškodninsko in sodno. Vse fotografije je možno kupiti, o ceni pa se dogovorimo po dogovoru. Kontakt: info@jangregorin.eu